Diumenge 3 d’abril: Pedalada comarcal reivindicativa “Volem un carril bici a la N150”

Diumenge 3 d’abril  de 2016. Amb el lema “Sabadell, Sant Quirze i Terrassa tenim molt en comú, Carril bici per la N-150”, unes 70 persones de tres entitats del Vallès Occidental hem organitzat una pedalada comarcal reivindicativa per a totes les edats, per reivindicar la necessitat d’unir els tres municipis amb un carril bici còmode i segur per als desplaçaments amb bicicleta i també a peu.

Els tres grups hem sortit simultàniament, en un ambient lúdic i familiar, i hem circulat  per la N-150 ocupant el carril de circulació. La trobada dels tres grups  ha estat en el km 15 de la N-150, davant del Consell Comarcal. La tornada s’ha fet per camins de l’entorn natural. Ruta des de Terrassa: WIKILOC 

Aquest acte ha estat organitzat per BiciTerrassa Club (BiTer), Cicloamics Sabadell i Connecta Sant Quirze.

160403_DT_PedaladaN150_retall(Diari de Terrassa, 06/04/2016)

160403_N150_2160403_N150_3 160403_N150_4 160403_N150_5

160403_N150_6 160403_N150_7 160403_N150_9160403_N150_8

La bicicleta és un mitjà de transport ideal per a les distàncies de menys de 8 km, com és el cas, i en l’actual context econòmic, és de les inversions que millor rendiment social tenen, per ser un mitjà per a totes les edats, assequible a tothom, i que millora la salut de les persones que la faran servir.

A més, Sabadell, Sant Quirze i Terrassa comparteixen nombrosos equipaments al llarg de la N-150 que generen un important volum de mobilitat amb transport privat motoritzat: l’Hospital de Terrassa, el Consell Comarcal, les instal·lacions dels Mossos d’Esquadra i l’Institut Castellarnau, entre d’altres.

Aquesta pedalada es repetirà cada any, fins aconseguir el carril bici. L’Associació BiciTerrassa Club (BiTer) també organitza pedalades per demanar el carril bici entre Terrassa i Matadepera.

Veure reportatges i fotos de la pedalada de l’any passat.

Aquesta entrada s'ha publicat en Accions del BiTer i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.