Diumenge 20 de març: BiciFamília de PRIMAVERA!!

160320_PedaladaPrimavera2 160320_PedaladaPrimavera3160320_PedaladaPrimavera1

 

 

 

 

Hem sortit a les 10h de la plaça de la Bicicleta i ens hem trobat a les 11h a la plaça Nova amb les famílies de l’escola Bisbat d’Ègara. Un 50 ciclistes de totes les edats, hem fet una ruta fàcil amb bici pels carrers del centre. Arribats a l’escola, hi ha hagut diverses activitats i refrigeris, a més d’un taller sobre com tenir la bicicleta a punt.

BICIFAMÍLIA, ruta amb bici molt fàcil per a tots els públics pels carrers de Terrassa. Punt de trobada a les 10h a la plaça de la Bicicleta*. Activitat oberta a tothom, gratuïta i sense inscripció prèvia. Guiada pels Guies Ciclistes del BiTer. Durada aproximada 2 hores. Consulteu la pàgina principal de la web, per si hi ha modificacions.
*La plaça de la Bicicleta és la rotonda del passeig Vint-i-dos de Juliol amb el passeig de les Lletres.

Per Bici Terrassa Club

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats