Prevenció de robatoris

Lliga sempre la teva bicicleta, encara que només sigui per un breu instant. Utilitza cadenats resistents de tipus “U” rígida o articulats. No dubtis a invertir-hi diners, ja que són els més cars però també els més segurs.

Al carrer, fes servir, de preferència, els aparcaments per a bicicletes, lligant amb dos cadenats les dues rodes i el quadre. Si no pot ser, lliga la teva bicicleta a un punt fix i estable en un lloc visible i transitat, però sense que molesti el pas de les persones vianants.

Des del desembre 2016, l’Ajuntament de Terrassa disposa del servei de BiciRegistre. Pots pre-registrar la teva bicicleta a la web www.biciregistre.cat i anar a un centre validador per completar el registre. El cost és de 7 euros.

 En cas de robatori, denuncia-ho a la policia. Guarda la factura de compra de la bicicleta, anota el número de sèrie de la bicicleta (normalment sota l’eix del pedalier) i una descripció detallada amb una foto, et facilitarà poder-la recuperar.

Si ets soci/sòcia del BiTer, tens un Servei d’indemnització en cas de robatori o vandalisme de la teva bicicleta, més informació aquí.

Si pel carrer on vius o treballes no hi ha un aparcament de bicis a prop, pots sol·licitar a l’ajuntament que n’instal·li un trucant  al  010.

robatoris

 

Cadenat recomanat

140411_Cadenat2

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *