Volem carril bici a la N-150: unim Sabadell, Sant Quirze i Terrassa

150301_PedaladN150_5150301_PedaladN150_1  150301_PedaladN150_7  150301_PedaladN150_3  150301_PedaladN150_4Amb el lema “Sabadell, Sant Quirze i Terrassa tenim molt en comú, Carril bici per la N-150”, el diumenge 1 de març de 2015, tres entitats del Vallès Occidental hem organitzat una pedalada comarcal reivindicativa per a totes les edats, per reivindicar la necessitat d’unir els tres municipis amb un carril bici còmode i segur per als desplaçaments amb bicicleta i també a peu.

   150301_LATORRE_N150                150301_CanalTerrassa_N150
Veure GALERIA DE FOTOS a la Torre del Palau      Veure reportatge a CANAL TERRASSA

150302_DT_Pedalada_N150DIARI DE TERRASSA

La bicicleta és un mitjà de transport ideal per a les distàncies de menys de 8 km, com és el cas, i en l’actual context econòmic, és de les inversions que millor rendiment social tenen, per ser un mitjà per a totes les edats, assequible a tothom, i que millora la salut de les persones que la faran servir.

A més, Sabadell, Sant Quirze i Terrassa comparteixen nombrosos equipaments al llarg de la N-150 que generen un important volum de mobilitat amb transport privat motoritzat: l’Hospital de Terrassa, el Consell Comarcal, les instal·lacions dels Mossos d’Esquadra i l’Institut Castellarnau, entre d’altres.

Aquesta pedalada es repetirà cada any, fins aconseguir el carril bici. L’Associació BiciTerrassa Club (BiTer) també organitza pedalades per demanar el carril bici entre Terrassa i Matadepera.

Foto de la primera pedalada, el 4 de novembre de 2012, organitzada amb CCOO Vallès Occidental.

121104_N150_fotogrup 121104_N150

Aquesta entrada s'ha publicat en Accions del BiTer i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a Volem carril bici a la N-150: unim Sabadell, Sant Quirze i Terrassa

  1. Retroenllaç: Bicicletada per un carril-bici que uneixi Terrassa-Sabadell-Sant Quirze per la N-150, l’1 de març - Created by pep valenzuela - In category: Política / Societat - Tagged with: bicicleta, BiTer, carril-bici, N-150, Sabadell, Sant Quirze, Terrassa -

  2. Retroenllaç: 1 de març: PEDALADA COMARCAL REIVINDICATIVA | El Portal de les entitats de Terrassa

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.