Premi BiTer 2022 per a Francesc Mauri

18/09/2022. En el marc de la Setmana Europea de la Mobilitat, l’associació BiciTerrassa Club (BiTer) ha concedit el seu premi anual “Premi BiTer 2022” a Francesc Mauri i Domènech, meteoròleg i presentador de televisió, en reconeixement a la seva tasca de divulgació en la defensa del medi ambient i la mobilitat sostenible. La presidenta del BiTer, Ariadna Garriga ha destacat la importància de que persones que es troben a primera línia de l’esfera mediàtica contribueixin a fer pedagogia per aquest tan necessari canvi d’hàbits en la mobilitat per unes ciutats més amables.

Entreguen el premi Ariadna Garriga, presidenta de BiTer i Marc Lloberas, vicepresident.

L’acte d’entrega ha tingut lloc a la plaça Nova, després de la Pedalada popular, en la que han participat unes 300 persones.

L’Associació BiciTerrassa Club (BiTer) es va proposar l’any 2020 posar en marxa la concessió del Premi BiTer, un reconeixement anual a la tasca de persones i entitats a favor de la promoció de la bicicleta com a mitjà de transport i la mobilitat sostenible. Els dos premis anteriors van recaure, l’any 2020 a Francesc Suárez Fernández, fundador del Col·lectiu d’Usuaris de la Bici SENSE PRESSES l’any 1991 i impulsor de nombroses iniciatives per promoure l’ús urbà i quotidià de la bicicleta a Terrassa durant els anys 90. I l’any 2021 a la Policia Municipal de Terrassa per la seva constant col·laboració en promoure la bicicleta com a mitjà de transport, com ara el circuit d’educació viària, la formació de Guies Ciclistes, el protocol d’assetjament a ciclistes, la nova ordenança de mobilitat i l’acompanyament a totes les pedalades populars.

Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.