Nous cursos per aprendre a anar en bicicleta a Terrassa

Biciclot Impulsa Nous Cursos per Aprendre a Anar en Bici per a Adults a Terrassa
Biciclot, una organització dedicada a promoure l’ús de la bicicleta com a mitjà de transport sostenible, anuncia el llançament dels seus nous cursos de l’escola de la bici dirigits a adults a Terrassa.

Aquest projecte té com a objectiu apropar la formació en ciclisme a aquells que mai han muntat en bicicleta o que senten que han oblidat com fer-ho.
Els cursos, impartits per un equip d’instructores professionals, oferiran l’oportunitat als participants d’aprendre a anar en bicicleta i aprofitar tots els beneficis que aquesta activitat ofereix. Amb un enfocament amigable i segur.
El curs Bàsic 1 està dissenyat per a persones que mai han tingut l’oportunitat d’aprendre a anar en bicicleta o que creuen haver-ho oblidat.

Detalls del Curs Bàsic 1:
> Data d’inici: Diumenge 10 de març
> Dates: 10, 17, 24 de març i 7 d’abril
> Horari: 10:00 – 12:00h
> Punt de trobada: Parc de Vallparadís (junt a la cafeteria Terra Traga’m)
> Ubicació d’exercicis: Parc de Vallparadís, Torrent de les Bruixes
> Preu: 70 euros

Durant el curs, els participants aprendran el funcionament bàsic de la bicicleta, com mantenir l’equilibri, pedalar i frenar amb seguretat, així com realitzar gir amb confiança. Les classes es duran a terme en un entorn agradable i segur, tancat al trànsit i situat al Parc de Vallparadís. Biciclot proporcionarà les bicicletes i els casc, i es recomana als participants que vinguin amb roba i sabates còmodes.

Aquest curs marca l’inici d’un viatge emocionant cap a la mobilitat sostenible i la sensació única de desplaçar-se en bicicleta. Un cop adquirides les habilitats bàsiques, els participants podran practicar i millorar segons l’entorn en què planegin anar en bicicleta. Per obtenir més informació i inscripcions, visiteu https://www.biciclot.coop/event/curs-aprendre-a-anar-en-bici-basic-1-terrassa-cod-t1-2401/

Animeu-vos i descobriu el plaer d’anar en bicicleta amb Biciclot a Terrassa!

Per Bici Terrassa Club

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats