Premi BiTer 2021 per a la Policia Municipal de Terrassa

16/09/2021. En el marc de la Setmana Europea de la Mobilitat, l’associació BiciTerrassa Club (BiTer) ha concedit el seu premi anual “Premi BiTer 2021” a la Policia Municipal de Terrassa per la seva constant col·laboració en promoure la bicicleta com a mitjà de transport. La presidenta del BiTer ha destacat els projectes conjunts que s’han dut a terme els darrers anys: el circuit d’educació viària, la formació de Guies Ciclistes, el protocol d’assetjament a ciclistes, la nova ordenança de mobilitat i l’acompanyament a totes les pedalades populars.

Xavier Fernández, regidor de Seguretat i Via Pública, i els sotsinspectors José Luis Fernández i Jordi Marín.

L’acte ha tingut lloc a la plaça de la Bicicleta, el mateix dia que fa 5 anys s’inaugurava el monument a la Bicicleta, obra de l’escultor terrassenc Joan Martínez. Durant l’acte, s’ha entregat també el Premi BiTer 2020 al Francesc Suárez, que va ser concedit el passat mes de juny (veure notícia).

Ariadna Garriga, presidenta de BiTer, i Francesc Suárez.
Per Bici Terrassa Club

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats