Premi BiTer 2021 per a la Policia Municipal de Terrassa

16/09/2021. En el marc de la Setmana Europea de la Mobilitat, l’associació BiciTerrassa Club (BiTer) ha concedit el seu premi anual “Premi BiTer 2021” a la Policia Municipal de Terrassa per la seva constant col·laboració en promoure la bicicleta com a mitjà de transport. La presidenta del BiTer ha destacat els projectes conjunts que s’han dut a terme els darrers anys: el circuit d’educació viària, la formació de Guies Ciclistes, el protocol d’assetjament a ciclistes, la nova ordenança de mobilitat i l’acompanyament a totes les pedalades populars.

Xavier Fernández, regidor de Seguretat i Via Pública, i els sotsinspectors José Luis Fernández i Jordi Marín.

L’acte ha tingut lloc a la plaça de la Bicicleta, el mateix dia que fa 5 anys s’inaugurava el monument a la Bicicleta, obra de l’escultor terrassenc Joan Martínez. Durant l’acte, s’ha entregat també el Premi BiTer 2020 al Francesc Suárez, que va ser concedit el passat mes de juny (veure notícia).

Ariadna Garriga, presidenta de BiTer, i Francesc Suárez.
Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.