El BiTer t’anima a donar suport a l’associació Sanfilippo, aquest dissabte 8 d’octubre

cartell

Aquest dissabte 8 d’octubre, hi haurà dos events per donar suport a l’associació Sanfilippo. És una malaltia hereditària, sense cura actualment, que afecta principalment el sistema nerviós central i que provoca un deteriorament mental progressiu.

Inscripció a sanfilippo@gmail.com i donatiu de 6 euros al compte ES13 0081 7090 3200 0116 7223 (Banc Sabadell). Totes les incripcions rebran un codi de descompte de 15% a la botiga online de HOKO.

Per una banda, hi haurà el Spinningday, les inscripcions es fan a través de www.squash4.com. Els preus varien depenent de les classes que vulguis fer. N’hi ha 4, la primera comença a les 17h i la darrera acabarà a les 21h. A la Plaça Vella.

Per l’altra banda, organitzem “Rodem per Sanfilippo“. A les 20h, sortirem de la Plaça Vella. Hi haurà un petit circuit pel centre per carrets de la compra, cadires de rodes i cadires de nens. I un altre circuit per a bicicletes, patins en línia i skates. S’arribarà a les 21h a la Plaça Vella i farem una rifa amb tots els que hagin col·laborat amb la causa aquest dia.

image003

 

Aquesta entrada s'ha publicat en Accions del BiTer, Sortides i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.