Unanimitat dels 7 partits per actualitzar el Pla de Promoció de la Bicicleta

El BiTer ens alegrem que tots els partits considerin important seguir promovent l’ús de la bicicleta a Terrassa com a mitjà de transport habitual. Hi ha encara molt a fer, però tenim molt guanyat amb aquest consens dels 7 partits que van votar a favor d’aquesta mesura de la resolució presentada pel Partit Popular, el passat 29 de setembre de 2016 al Ple municipal. [En el video, debat fins al temps 4:13:00]

Creiem que cal fer molta pedagogia, a TOTES les persones usuàries de la via pública, sobre com fer un bon ús dels vehicles, minimitzar els desplaçaments contaminants, respectar les normes, tenir especial atenció amb els usuaris més vulnerables,  i tenir sempre present que el nostre objectiu col·lectiu ha de ser: ZERO violència viària, ZERO accidents i ZERO víctimes.

Aquesta entrada s'ha publicat en La bicicleta a Terrassa i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.