Unanimitat dels 7 partits per actualitzar el Pla de Promoció de la Bicicleta

El BiTer ens alegrem que tots els partits considerin important seguir promovent l’ús de la bicicleta a Terrassa com a mitjà de transport habitual. Hi ha encara molt a fer, però tenim molt guanyat amb aquest consens dels 7 partits que van votar a favor d’aquesta mesura de la resolució presentada pel Partit Popular, el passat 29 de setembre de 2016 al Ple municipal. [En el video, debat fins al temps 4:13:00]

Creiem que cal fer molta pedagogia, a TOTES les persones usuàries de la via pública, sobre com fer un bon ús dels vehicles, minimitzar els desplaçaments contaminants, respectar les normes, tenir especial atenció amb els usuaris més vulnerables,  i tenir sempre present que el nostre objectiu col·lectiu ha de ser: ZERO violència viària, ZERO accidents i ZERO víctimes.

Per Bici Terrassa Club

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats