Pedalada Popular Solidària – Diumenge 2 d’abril

Vine a celebrar la primavera amb aquesta pedalada per la ciutat i fent solidaritat per a un projecte de l’associació Àrea Adaptada. Diumenge 2 d’abril de 2023 a les 10h al Decathlon de Terrassa (avinguda del Tèxtil – Parc Vallès). Arribada al mateix lloc:

Recorregut: Av. Can Jofresa, carrer Badalona, Parc de Vallparadís fins al pg. Vint-i-dos de Juliol (carrer de Joan Artigues), pg. Vint-i-dos de Juliol, plaça de la Bicicleta, passeig de les Lletres, carrer Pantà, carrer de Pau Claris, Rambla d’Ègara, plaça del Doré, carretera de Montcada, carrer de Vinyals, carrer del Gasòmetre, carrer de Joan Monpeó, carrer de Torras i Bages, carrer de Baldrich, Parc de Vallparadís, carrer Badalona, Av. Can Jofresa i Decathlon Terrassa (Av.Tèxtil).

Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.