PLA PROMOCIÓ BICICLETA 2022-25

El Pla de promoció per a l’ús de la Bicicleta a Terrassa 2022-2025, s’ha aprovat per el Ple de l’Ajuntament del 28 de gener de 2022, és un instrument estratègic que es marca com a objectiu potenciar i fomentar l’ús de la bicicleta com a mitjà de desplaçament quotidià a la ciutat de Terrassa.

El present document es basa i dóna continuïtat al Pla de promoció per a l’ús de la bicicleta a Terrassa 2012-2013, que va ser redactat conjuntament pels equips tècnics de l’Observatori Econòmic i Social i de la Sostenibilitat de Terrassa, el Servei de Medi Ambient i Sostenibilitat i el Servei de Mobilitat.

Aquest nou Pla pretén reforçar i popularitzar l’ús de la bicicleta a la ciutat, com a vehicle de desplaçament habitual de la ciutadania, promovent la realització de diverses iniciatives, per als anys 2022-2025, que donin visibilitat al seu ús i permetin demostrar la seva capacitat d’adaptació i bondat en l’àmbit urbà.

Aquest instrument estratègic ha estat concebut conjuntament per l’Ajuntament de Terrassa i l’Associació BiciTerrassa Club (BiTer). S’ha dut a terme una valoració del Pla de promoció de l’ús de la bicicleta anterior i les accions del pla han estat revisades, amb el resultat de la supressió de les que no han estat implementades o no es consideren prioritàries en el context actual, així com la introducció de noves accions.

Per Bici Terrassa Club

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats