Comunicat sobre les noves àrees de vianants

Des del BiTer volem manifestar el nostre total suport a les actuacions dutes a terme per implantar les noves àrees de vianants a la ciutat per part de l’Ajuntament de Terrassa. Els canvis a la mobilitat afecten la vida quotidiana de moltes terrassenques i terrassencs, i és evident que cal un període d’adaptació a aquests. Però des del BiTer estem convençuts que aquests canvis són cap a una ciutat millor, més amable i sostenible, que afavoreixi els models de mobilitat no contaminants i respectuosos amb l’entorn.

La ciutat, com totes les grans ciutats del món, té marcats uns Objectius de Desenvolupament Sostenible per les Nacions Unides. Entre aquests es troben l’objectiu de ‘Ciutats i comunitats sostenibles’ i ‘Acció pel clima’. Així doncs, la nostra ciutat ha de fer passes endavant amb aquests objectius a l’horitzó, i això també ens implica a tots nosaltres. Les noves àrees de vianants ens brinden una oportunitat d’or per tal de canviar la manera en la que ens movem per la nostra ciutat. Des del BiTer encoratgem a totes les terrassenques i terrassencs a fer ús de la bicicleta i aprofitar tots els avantatges que aquesta ens proporciona. Amb les noves àrees de vianants i la nova ordenança de mobilitat, la bicicleta es posiciona com el mitjà més ràpid i saludable per moure’s per Terrassa.

Per tots aquests motius, des del BiTer ens mostrem satisfets pels canvis duts a terme en matèria de mobilitat i emplacem a tota la ciutadania a aprofitar les noves àrees de vianants per fer la transició cap a la mobilitat del futur. I encoratgem a tots els actors implicats a continuar de manera decidida en aquesta línia de transformació de la nostra ciutat per fer de Terrassa una ciutat veritablement sostenible.

Per Bici Terrassa Club

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats