El BiTer signem un conveni de col·laboració amb Decathlon Terrassa

Marc Lloberas (vicepresident de BiTer), Jéròme Seguin (director de Decathlon Terrassa) i Ariadna Garriga (presidenta de BiTer i membre de l’equip tècnic de Decathlon Terrassa).

10/09/2021. La llarga trajectòria de col·laboració que hem tingut amb Decathlon Terrassa els darrers anys (pedalades conjuntes, tallers, xerrades, educació viària) s’ha plasmat en la signatura d’un conveni de col·laboració per formalitzar aquesta bona col·laboració.

Posem de relleu l’entusiasme i convenciment que sempre hem trobat en l’equip directiu i tècnic de Decathlon Terrassa per promoure l’ús de la bicicleta com a mitjà de transport habitual a les ciutats, i especialment a Terrassa amb la implantació de la nova ordenança de mobilitat. L’entrada de la nostra presidenta, Ariadna Garriga, a l’equip tècnic de Decathlon Terrassa aquest 2021, ha facilitat en cara més la plasmació d’aquest conveni.

En el marc d’aquest conveni, unirem esforços en aquestes properes campanyes: 1) La Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible (del 16 al 22 de setembre), 2) La Fira Juguem de Terrassa (del 28 de desembre al 4 de gener), 3) Abril Bicis Mil (tot el mes d’abril) i 4) La Setmana del Medi Ambient (la setmana del 5 de juny). També altres activitats pedagògiques que anirem concretant (informació de la nova ordenança, tallers, xerrades, etc.)

Aquesta entrada s'ha publicat en Uncategorized i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.