El BiTer estudia sobre el terreny les propostes de mobilitat per al barri del Roc Blanc

Dijous 29 de juliol, un grup de la Junta de BiTer s’ha desplaçat en bicicleta al barri del Roc Blanc per conèixer sobre el terreny les propostes de mobilitat que s’han proposat per aquest barri i que estan en procés de debat a la plataforma de participació ciutadana: Ordenació i pacificació del trànsit al barri del Roc Blanc – Participa a Terrassa, fins al 29 d’agost.

En general veiem bé les propostes, i plantegem aquí aquestes reflexions, al mateix temps que animem a tothom a participar a la plataforma de debat d’aquest projecte i altres de mobilitat (barris de Can Palet i Sant Llorenç).

1) Pensem que una part important del projecte hauria de ser reforçar la comunicació de que la bicicleta pot anar per tots els carrers del barri i per al centre de carril (senyals verticals a les entrades del barri i pictogrames), tal com estableix la nova ordenança de mobilitat.

2) Estem d’acord amb els carrils bici en contrasentit en els carrers de poc trànsit i estrets, com els carrers de Sicília i Sant Lluís.

3) Proposem treure dels plànols els carrils bici a dintre de parcs i zones de vianants, a menys qui siguin realment necessaris per facilitar algunes connexions. L’ordenança de mobilitat estableix amb quines condicions s’hi pot circular i entenem que ha de ser per a un ús lúdic i no com a “norma”.

4) Proposem que tot el carrer Carrasco i Formiguera tingui un carril bici bidireccional a la banda Est (la de sota) entre la vorera i els cotxes aparcats. El carrer és molt ample i amb molt de trànsit. La proposta actual de carril bici en contrasentit en aquest carrer concretament ens fa plantejar dubtes sobre si és una bona solució.

Proposta de carril bici en contrasentit al carrer Carrasco i Formiguera en el projecte

Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.