Relat sobre com s’ha aconseguit posar un aparcament de bicis al carrer de Sant Francesc

 

Febrer 2019. El BiTer ha donat suport a una ciclista de Terrassa per aconseguir un aparcament de bicicletes. Aquí teniu el relat que ens ha escrit:

Deu fa un any es van fer algunes sol·licitud d’estacionament per bicicletes al carrer Sant Francesc, algunes d’aquestes demandes  no es van ni respondre. A finals del  2018 vaig tornar a repetir la petició juntament amb dues persones més que freqüenten el carrer St Francesc i són usuaris de bicicleta.  Tampoc no vam rebre cap resposta.
Al mateix temps, un veí li molestava que les bici estiguessin lligades en un senyal, de fet era el lloc que menys molestaven ja que les llígavem tenint cura que puguessin  passar gent i cotxets.
Ja una mica tipa del vei i la no resposta de l’ajuntament, vaig contactar amb vosaltres, que per cert us estic molt agraïda per la vostra atenció i ajuda. Al cap d’uns dies em veu dir que havíeu tingut una reunió  amb  el Servei de Mobilitat i que ho tindrien en compte.
Aquells dies algú ens va tocar les bicis , les va girar cap per avall (i un parells de vegades que ho va fer) no sé com s’ho va manegar però en la foto ho podeu veure. Ho vaig publicar a les xarxes socials, foto i comentari de la situació i va ser bastant compartit.
Al cap d’uns dies (cap a principis de febrer) van posar una barra per aparcar bicis en el carrer St. Francesc i pocs dies després  rebre una carta dels de Servei de Mobilitat dient-me que un tècnic estava estudiant la instal·lació de l’estructura. (que ja està instal·lada).
Bé suposo que entre BiTer , les sol·licituds i potser al publicar-ho a les xarxes ara ja  podem estacionar les bicis com cal en el carrer Sant Francesc
Per Bici Terrassa Club

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats