El BiTer es reuneix amb l’Alcalde de Terrassa i el Regidor de Mobilitat

El dimarts 5 de març, el BiTer s’ha reunit amb l’Alcalde de Terrassa, Alfredo Vega, i el Regidor de Mobilitat, Marc Armengol. La delegació del BiTer, l’han composat els membres de la Junta, Miquel, Josep i Toni, i els socis Mercè i Haritz. Durant una hora, hem pogut tenir un interessant intercanvi de punts de vista sobre els reptes de futur de la mobilitat a  Terrassa i de l’ús de la bicicleta en particular.

Des del BiTer, hem volgut posar de relleu, que si els anys de crisi, no han permès una inversió de recursos en l’adequació dels carrers i l’espai públic per una mobilitat més sostenible (carrils bici, zones 30, eixos verds, superilles, zones de baixes emissions, etc.), cal destinar molts més recursos per als propers anys. Hem coincidit en molts del objectius per al proper mandat i ens hem emplaçat a donar a conèixer el més aviat possible el Pla de  promoció de l’ús de la bicicleta de Terrassa 2019-2021, redactat en bona part pel BiTer, i aprofitar totes les eines de comunicació de l’Ajuntament per fer pedagogia sobre els drets dels ciclistes de circular pel centre dels carrils i el respecte que han de tenir totes les persones que condueixen vehicles a motor cap als i les ciclistes. Una eina molt efectiva podria ser l’edicte d’un BAN municipal.

Per Bici Terrassa Club

1 Comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats