El BiTer es reuneix amb l’Alcalde de Terrassa i el Regidor de Mobilitat

El dimarts 5 de març, el BiTer s’ha reunit amb l’Alcalde de Terrassa, Alfredo Vega, i el Regidor de Mobilitat, Marc Armengol. La delegació del BiTer, l’han composat els membres de la Junta, Miquel, Josep i Toni, i els socis Mercè i Haritz. Durant una hora, hem pogut tenir un interessant intercanvi de punts de vista sobre els reptes de futur de la mobilitat a  Terrassa i de l’ús de la bicicleta en particular.

Des del BiTer, hem volgut posar de relleu, que si els anys de crisi, no han permès una inversió de recursos en l’adequació dels carrers i l’espai públic per una mobilitat més sostenible (carrils bici, zones 30, eixos verds, superilles, zones de baixes emissions, etc.), cal destinar molts més recursos per als propers anys. Hem coincidit en molts del objectius per al proper mandat i ens hem emplaçat a donar a conèixer el més aviat possible el Pla de  promoció de l’ús de la bicicleta de Terrassa 2019-2021, redactat en bona part pel BiTer, i aprofitar totes les eines de comunicació de l’Ajuntament per fer pedagogia sobre els drets dels ciclistes de circular pel centre dels carrils i el respecte que han de tenir totes les persones que condueixen vehicles a motor cap als i les ciclistes. Una eina molt efectiva podria ser l’edicte d’un BAN municipal.

Aquesta entrada ha esta publicada en Accions del BiTer, La bicicleta a Terrassa. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a El BiTer es reuneix amb l’Alcalde de Terrassa i el Regidor de Mobilitat

  1. Retroenllaç: El BiTer es reuneix amb l’Alcalde de Terrassa i el Regidor de Mobilitat | El Portal de les entitats de Terrassa

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.