Diumenge 21 de maig: L’Anella Verda amb Bici “El Llac Petit”

Ruta fàcil pels camins del nord-oest i les portes de l’Anella Verda de Can Boada, Can Colomer i Can Roca. Durant el recorregut es passa per les masies de Can Cardús de les Orioles, Can Colomer i Can Bogunyà. El destí de la ruta és descobrir el pantà de Can Bogunyà, conegut popularment com a Llac Petit, ja que hi havia fins als anys 40 un llac més gran, el pantà de la Xurriguera. Moltes són les llegendes que omplen de misteri aquest lloc, que conserva una estranya bellesa. Durant el recorregut es pot veure el Parc Audiovisual (antic hospital del tórax) i els camps del parc agroforestal de Terrassa.

A les 10h a la plaça de la Bicicleta de Terrassa [MAPA]. Durada 3 hores. Obert a tothom (amb un nivell suficient), gratuït i sense inscripció prèvia. Guiada per Guies Ciclistes habilitats del BiTer. Consulta les bones pràctiques.

[veure ruta] [DÍPTIC informatiu de la ruta] [Les 6 rutes de l’Anella Verda amb Bici]

Aquesta entrada s'ha publicat en Sortides i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Diumenge 21 de maig: L’Anella Verda amb Bici “El Llac Petit”

  1. Michelle ha dit:

    Va a ser genial anar-hi 🙂

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.