Diumenge 7 de maig: Pedalada comarcal reivindicativa “Volem un carril bici a la N150”

Diumenge 7 de maig de 2017. Amb el lema “Sabadell, Sant Quirze i Terrassa tenim molt en comú, Carril bici per la N-150”, tres entitats del Vallès Occidental hem organitzat, per 4t any consecutiu, una pedalada comarcal reivindicativa per a totes les edats, per reivindicar la necessitat d’unir els tres municipis amb un carril bici còmode i segur per als desplaçaments amb bicicleta i també a peu.

La novetat d’enguany, és que ens han informat de que els serveis tècnics dels Ajuntaments de Sabadell i Terrassa estan treballant una proposta conjunta per presentar al Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat, titular de la carretera. Esperem que es concreti aviat en un projecte executiu amb pressupost.

Els tres grups hem sortit simultàniament, en un ambient lúdic i familiar, i hem circulat  per la N-150 ocupant el carril de circulació. La trobada dels tres grups ha estat en el km 15 de la N-150, davant del Consell Comarcal de Vallès Occidental. La tornada s’ha fet per camins de l’entorn natural. Ruta des de Terrassa: WIKILOC 


Aquesta entrada s'ha publicat en Accions del BiTer, Sortides i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a Diumenge 7 de maig: Pedalada comarcal reivindicativa “Volem un carril bici a la N150”

  1. Mikel ha dit:

    Quins horaris hi ha previstos?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.