Assemblea general del BiTer – 11/07/2016

El dilluns 11 de juliol, el BiTer hem fet la nostra assemblea anual. A més d’aprovar els comptes i la memòria d’activitats, hem ratificat la nostra estratègia de continuar amb totes les activitats que tenim en marxa actualment i seguir creant xarxa i col·laborant amb les diferents àrees de l’ajuntament i les entitats de la ciutat per difondre la cultura de la bicicleta arreu.

Aquí destaquem algunes de les fites del periode juliol 2015 – juny 2016:

  • Hem sobrepassat els 200 socis, i ja som 212 socis.
  • Al febrer vam rebre el Reconeixement públic de l’Ajuntament de Terrassa per la nostra bona col·laboració amb la Policia Municipal de Terrassa.
  • Hem iniciat la campanya de micromecenatge del monument a la bicicleta i hem assolit el 50%.
  • En el ple del juny 2016, es va aprovar per fi el Pla de Mobilitat Urbana 2016-2021, en el que hem participat molt en el procés d’elaboració.
  • Al gener 2016, hem entregat l’Estudi de millora de la xarxa d’itineraris ciclables de Terrassa, amb moltes propostes i la nostra priorització.
  • Durant les mesos de juliol a setembre vam haver de cobrar 1 euro per als no socis a les nostres sortides, fins que van poder canviar de companyia d’assegurances i tornar a la gratuïtat.

Volem agrair a l’Associació de Veïns i Veïnes del barri de Torrent d’en Pere Parres la sessió de l’espai per fer l’assemblea.

160711_Assemblea_BiTer3160711_Assemblea_BiTer1

Per Bici Terrassa Club

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats