Diumenge 10 d’abril: BiciFamília amb l’escola Petit Estel

160410_Pedalada_PetitEstel1 160410_Pedalada_PetitEstel2
160410_Pedalada_PetitEstel4

Aquest diumenge 10 d’abril hem fet una BiciFamília saludable amb l’AMPA de l’escola Petit Estel – La Nova per celebrar els 50 anys de l’escola, FELICITATS!!. Activitat oberta a tothom i gratuïta. Com sempre, ens hem trobat a les 10h de la plaça de la Bicicleta, i hem anat a buscar les famílies de l’escola per fer plegats una ruta urbana molt fàcil pel centre. A l’arribada a l’escola, hi ha hagut pica-pica i begudes per a tots els participants, i a continuació algunes persones hem seguit pedalant fins a la FIRA D’ENTITATS DE SALUT DE TERRASSA.

Per Bici Terrassa Club

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats