Diumenge 14 de febrer: BiciFamília de Sant Valentí

Sabies que Sant Valentí és un dels nostres patrons ? Saps quins són els altres? Coneix la seva història aquí. Tant si vols pedalar pel nostre patró, com si vols pedalar perquè estàs enamorat, t’esperem a la BiciFamília d’aquest diumenge!

Love my bike

La BiciFamília és una ruta amb bici molt fàcil per a tots els públics pels carrers de Terrassa. Punt de trobada a les 10h a la plaça de la Bicicleta. Activitat oberta a tothom, gratuïta i sense inscripció prèvia. Guiada pels Guies Ciclistes del BiTer. Durada aproximada 2 hores. [La plaça de la Bicicleta és la rotonda del passeig Vint-i-dos de Juliol amb el passeig de les Lletres]

Aquesta entrada s'ha publicat en Sortides i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.