Pedalada popular a Torrebonica pel Dia Mundial de la Salut

2015-04-19 11.04.38

El diumenge 19 d’abril de 2015, unes 70 persones hem sortit a les 10 de la plaça de la Bicicleta per fer una pedalada molt fàcil fins al recinte de Torrebonica, on hi ha hagut moltes activitats infantils i de sensibilització, inclòs un dinar popular. Un cop allà, hem ofert un servei d’aparcament de bicicletes vigilat i gratuït.
Veure reportatge a Canal Terrassa.

150419_DiaMundialSalut2 150419_DiaMundialSalut5 150419_DiaMundialSalut6 150419_DiaMundialSalut1

La bicicleta i l’activitat física: salut!

Moure’s amb bicicleta és un exercici físic excel·lent. Si es practica de forma convenient, consisteix en un exercici de caràcter aeròbic (pausat) que els professionals de la medicina i els organismes internacionals de la salut (Organització Mundial de la Salut) recomanen pels grans beneficis cardiovasculars que té. L’exercici amb bicicleta i la natació són les activitats físiques més completes.

L’exercici físic és fonamental per al creixement de la persona. El costum de desplaçar-se a la ciutat amb motocicleta o cotxe quan les distàncies i les condicions del trajecte són assequibles amb bicicleta s’oposa totalment a una vida sana, ja que afavoreix el sedentarisme i redueix les oportunitats de socialització.

L’exercici físic amb bicicleta enforteix el cor, redueix les possibilitats de patir una afecció cardiovascular, augmenta la capacitat pulmonar, millora el to muscular, reforça les articulacions, augmenta la densitat mineral òssia, actua favorablement en patologies com la bronquitis crònica o l’asma, i contribueix a mitigar l’estrès, l’angoixa, la depressió i el sentiment d’aïllament.

2015_1 2015_2

Aquesta entrada s'ha publicat en Accions del BiTer, Mobilitat sostenible, Sortides i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Pedalada popular a Torrebonica pel Dia Mundial de la Salut

  1. Retroenllaç: Diumenge 19 d’abril: Pedalada popular a Torrebonica pel Dia Mundial de la Salut | El Portal de les entitats de Terrassa

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.