Assemblea de ConBici a Terrassa

 141011_CB_MasiaFreixaTV 141010_Foto_AsCB_Terrassa_Ayunt

El dissabte 11 d’octubre ha tingut lloc l’assemblea de ConBici a Terrassa. Ens han visitat unes 20 persones de 14 grups de ConBici de les ciutats de: Málaga, Gijón, Donostia-San Sebastián, Girona, Barcelona, Sabadell, Almansa, Sevilla, Zaragoza, Palma, Murcia, Valencia i Madrid. Aquesta assemblea serà recordada, entre altres coses per l’acord de ingressar a la ECF (European Cyclists’ Federation) i per l’ingrés d’un nou grup de Sabadell.

Volem agrair a tots els socis i sòcies que heu participat d’alguna manera, ja sigui oferint allotjament o participant a la festa i a la sortida del diumenge, i altres tasques organitzatives. Agraïm també la col·laboració dels serveis municipals de Turisme i Mobilitat, per la cessió de la Masia Freixa, dels regidors/es que han estat presents a la rebuda institucional i la festa, del Museu de la Ciència. Un agraïment especial a l’Emilio, per haver-nos fet de disc-jokey a la festa, i a l’Antonio, el nostre guia de la ruta turística de diumenge, en la que els del BiTer també hem après moltes coses.

Aquesta entrada s'ha publicat en Accions del BiTer i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.