La FAVT i l’Ègara Fòrum Mobilitat organitzen un debat sobre mobilitat

  141023_FAVT

 Recollir les propostes de la ciutadania i incloure-les en el nou Pla de Mobilitat de Terrassa que s’està debatent. Amb aquest objectiu, la Federació d’Associacions de Veïns de Terrassa i l’Ègara Fòrum Mobilitat (EFM), de la que és membre el BiTer han organitzat un taller al Casal Cívic de Ca n’Aurelll que s’ha celebrat el dijous 23 d’octubre.

Els assistents han valorat les idees que han presentat els organitzadors de l’acte i han pogut presentar-ne de noves. Els principals objectius del nou Pla de Mobilitat per al període 2015-2020 són disminuir l’ús de cotxes i motos i promoure canvis significatius d’hàbits. L’actual Pacte de la mobilitat de Terrassa es va signar al 2000.

Aquesta entrada s'ha publicat en Mobilitat sostenible i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.