Una ferreteria de Terrassa ofereix els seus serveis als socis del BiTer

La por a que ens robin la bici, no ha de ser un fre per a que puguem gaudir de la bici a Terrassa. Des del BiTer estem buscant els cadenats que compleixin una bona relació qualitat preu, per recomanar-ho a tothom. La ferreteria VALLÈS24 (Rambla d’Ègara 33) ha portat un cadenat que creiem compleixen molt bé aquesta funció. Es tracta del model de la marca ABUS 5700 bordo.

140411_Cadenat2

A més, VALLÈS24 dóna suport a la tasca del BiTer, amb l’oferta d’aquest cadenat als socis del BiTer a un preu reduït: 40 euros (enlloc de 54 euros que costa).

A més, si mai tens algun problema per obrir el teu cadenat i requereixes un servei 24h de manyac, també per als socis del BiTer, Vallès24 t’ofereix unes tarifes especials. Ja tens una altra raó per a fer-te soci!

2014-03-28 10.32.22      Bordo

Per Bici Terrassa Club

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats