3 de juny: Dia Mundial de la Bicicleta

Dia Mundial de la Bicicleta 2024. El 3 de juny és el Dia Mundial de la Bicicleta 2024, un dia per celebrar l’alegria, la llibertat i la connexió global que aporta l’ús de la bicicleta.

Uneix-te a la celebració. La bicicleta és més que un simple mitjà de transport; és una manera de reconnectar amb el nostre entorn, viure noves aventures i trobar alegria en els moments senzills. Tant si vas a la feina, com si estàs passant temps de qualitat amb la família o explorant noves destinacions, cada viatge en bicicleta té una història. [https://www.ecf.com/world-bicycle-day-2024]

A Terrassa, tenim molt bones condicions per anar amb bicicleta a tot arreu, però aquestes poden i han de millorar, perquè moltes persones més es passin a la bici. Per això el BiTer, més que mai, treballa per posar a l’agenda política local les mesures de mobilitat sostenible necessàries per fer una ciutat més pedalable i amable per a tothom.

Per Bici Terrassa Club

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats