Pedalades Modernistes a Terrassa (10, 11 i 12 de maig)

Vols conèixer Terrassa i la societat catalana de fa més d’un segle?

10, 11 i 12 de maig Terrassa és capital del Modernisme Industrial

Des del BiTer us convidem a tots a participar de la Fira Modernista us permetrà reviure la ciutat de principis del segle XX, una època d’esplendor en què Terrassa era coneguda arreu com la capital de la indústria tèxtil. Una ciutat d’efervescència industrial i cultural, la Terrassa dels obrers i dels burgesos, que ens va deixar un important patrimoni modernista i que va forjar el caràcter de la ciutat actual.

Us proposem 3 activitats, Terrassa és una ciutat amb una gran empremta arquitectònica del modernisme i la millor manera de tenir una visió general és amb el mitja de transport més comú a l’època : la bicicleta

—————–

la pedalada Modernista de Terrassa

📆 el divendres 10 de maig a les 19:00 📍 a la plaça de les Teixidores

🧭 o seguint les indicacions de la webapp https://tambiciem-modernista.glideapp.io/

🌀 recorregut de 8 km.

Us convidem a tots a participar de la tradicional pedalada modernista!! Des de fa uns anys des del BiTer fem una petita pedalada pels principals indrets de la ciutat, aprofitant la Fira Modernista quan llueix més esplèndida i modernista. Us animem que aneu vestits amb indumentària modernista i portar bicicletes clàssiques.

—————–

la pedalada de les Xemeneies de Terrassa

📆 el dissabte 11 de maig a les 10:00 📍 a la plaça de la Bicicleta

🧭 o seguint les indicacions de la webapp https://tambiciem-xemeneies.glideapp.io/

🌀 recorregut de 11 km

Us convidem a participar a la pedalada de les xemeneies de Terrassa !! Les xemeneies han estat reconegudes i preservades com un dels signes d’identitat de la ciutat. Terrassa té unes 25 xemeneies incloses dins el catàleg del patrimoni històric artístic. En el nostre recorregut, coneixerem les més singulars. Us animem que aneu vestits amb indumentària modernista i portar bicicletes clàssiques.

—————–

la pedalada de les Dones de Terrassa (per fer pel teu compte)

🧭 seguint les indicacions de la webapp https://tambiciem-dones.glideapp.io/

Els noms dels carrers d’un barri, poble o ciutat són un bon reflex de la seva història i cultura, de la societat i ciutadans que hi han viscut, recorrerem els dedicats a dones importants a la història de Terrassa.

Per Bici Terrassa Club

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats