Diari de Terrassa: Protesta a Terrassa contra la proposta d’obrir la Rambla al trànsitDiari de Terrassa:

“En un context d’emergència climàtica i a les portes d’entrada en funcionament de la ZBE (Zona de Baixes Emissions), és inconcebible i inadmissible la reobertura del trànsit a la rambla d’Ègara”. Desenes de persones, gairebé un centenar, han participat aquest divendres en una manifestació convocada per l’Associació BiciTerrassa Club (BiTer) que ha començat a la plaça de Ricard Camí i ha prosseguit pel carrer de Galileu, la plaça del Progrés, el carrer d’Arquimedes i el de Volta, per arribar al raval de Montserrat. Deixar passar una altra vegada els cotxes per la Rambla seria “un contrasentit”, segons els convocants. LLEGIR ARTICLE

Per Bici Terrassa Club

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats