BiTer participa en el projecte “Pedala amb aire net”

Pots veure els resultats dels mesuraments AQUÍ

Des del mes de gener 2022 i durant un any, l’Associació BiTer participem en aquest projecte per sensibilitzar i conèixer millor la qualitat de l’aire dels nostres carrers.

Ets conscient de la qualitat de l’aire que respirem a les ciutats? Cycling with clean air, en català “PEDALEJANT AMB AIRE NET” és un desig però també l’objectiu final d’aquest projecte: Millorar la nostra qualitat de vida a les ciutats. ConBici, Coordinadora Estatal en defensa de la bicicleta, juntament amb un equip de voluntariat de les seves entitats sòcies, estan mesurant la qualitat de l’aire en temps real a 14 ciutats espanyoles per zones on habitualment es mouen ciclistes i ciutadania, usant monitors de partícules PM2,5.

I què fem amb aquesta informació? Aquesta iniciativa de ciència ciutadana aportarà a les autoritats municipals dades complementàries a les que disposen de les estacions fixes a les seves ciutats que, al nostre parer, són escasses. Volem que les nostres autoritats es prenguin seriosament el canvi climàtic, el desenvolupament dels plans de mobilitat sostenible, la implementació de les Zones de Baixes Emissions i col·loquin el benestar de la ciutadania com a prioritat. Vols saber-ne més sobre aquest projecte? Continua llegint!

Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.