Sobre la proposta de carrils bici a la zona nord

Arran de les declaracions de les entitats veïnals sobre el projecte d’implantació d’uns carrils bici a la zona nord de Terrassa, des del BiTer volem manifestar el següent:

  • Amb l’entrada en vigor de la nova ordenança de mobilitat, el gener passat, s’estableix el marc legal d’un concepte innovador i ambiciós de fer que tots els 400 km carrers de la ciutat siguin amables per als ciclistes, en definitiva, com si tots ells fossi “carrils bici”. Tot i que la convivència ha millorat molt en els darrers mesos, cal seguir treballant i fent pedagogia perquè sigui una realitat al 100%.
  • Sobre la proposta concreta de carril bici: l’actuació prioritària ha de ser la connexió de la plaça de l’Aigua amb el nou carril bici de la carretera de Matadepera. Es tracta d’una via no pacificada (amb límit de velocitat a 50 km/h) i es completaria la connexió amb els carrils bici existents de les avingudes Abad Marcet i Jaume I.
  • Som conscients de que cal explicar bé la necessitat d’adaptar la nostra ciutat a la nova mobilitat per al benefici de tota la població. El BiTer, com hem intentat fer sempre, volem compartir la nostra experiència i coneixement per trobar les millors solucions per a tothom.

Per Bici Terrassa Club

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats