França anuncia una inversió de 350 M€ per triplicar l’ús de la bicicleta el 2024

Des del BiTer esperem que les nostres administracions s’inspirin de l’ambiciós pla del nostre país veí. MÉS INFO

El Pla es composa de 4 eixos: la seguretat i l’eliminació de les interrupcions urbanes, la lluita contra el robatori de les bicicletes, els incentius financers i el desenvolupament d’una cultura ciclista. Es crea un fons nacional de “mobilitat activa” de 350 milions d’euros durant 7 anys per recolzar projectes per a la creació de xarxes de vies ciclables. El desenvolupament d’una cultura ciclista, que inclou un aprenentatge sistemàtic de la mobilitat de les bicicletes abans d’entrar a la universitat, la implementació d’un pla global de lluita contra el robatori i la recepció de bicicletes gràcies, en particular, a la generalització del marcatge de les noves bicicletes (i posteriorment per a les bicicletes usades), la introducció d’incentius fiscals: en particular, la creació d’un paquet de mobilitat sostenible de fins a 400 euros l’any, accessible a tots els empleats, inclosos els funcionaris.

Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.