Activitat educativa del BiTer a l’escola Sala i Badrinas

El 8 de març de 2018, el BiTer va oferir la seva activitat educativa “Com ens mourem en el futur?” a les dues classes de 1r de l’escola Sala i Badrinas (Segle XX). Aquesta activitat està inclosa en la Guia d’activitats i serveis educatius de l’Ajuntament de Terrassa per al curs 2017/2018, té una durada d’una hora. Les escoles interessades poden demanar l’activitat a info@biter.cat

Això han escrit al bloc de la classe: Avui a l’escola hem tingut una visita molt especial… Ha vingut l’Haritz de l’Associació BiciTerrassa Club i ens ha explicat un munt de coses sobre les bicicletes que no sabíem. Ens ha ensenyat la seva bici i ens ha explicat per a què servia cada cosa. També hem parlat de tres avantatges molt importants de les bicicletes: no contaminen, no fan soroll i ens ajuden a fer exercici. Hem après que hi ha diferents tipus de bicis: elèctriques, estàtiques, de muntanya, de ciutat… També ens ha explicat que podem anar a l’Ajuntament a registrar la nostra bicicleta per desprès enganxar l’etiqueta que ens donin a la nostra bici per si es perd o ens la roben. Ens hem imaginat com creiem que poden ser els mitjans de transport del futur: menys contaminants i menys sorollosos. Abans de marxar fins i tot ens ha portat un regalet per a cadascú: un cartellet per penjar a la nostra pròpia bici avisant que podem circular pel centre del carril i uns consells molt bàsics i pràctics que ens ajuden a poder circular en bicicleta per a la ciutat. Moltíssimes gràcies Haritz per dedicar una part del teu temps a ensenyar-nos i transmetre’ns tanta informació!

Veures VIDEOS: Classe 1rA (ARPA) / Classe 1rB (VIOLÍ)

Aquesta entrada s'ha publicat en Accions del BiTer i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.