La proposta del BiTer al PAM 2018 aprovada amb 67.800 €

La proposta del BiTer de “senyalització d’itineraris per anar en bicicleta dins del Pla de Mobilitat Urbana” ha estat de les 6 que han rebut pressupost per a la seva execució aquest 2018. Veure notícia. Amb un pressupost de 67.800 euros, es farà la senyalització del carril bici al centre dels carrils de circulació al llarg de tota la xarxa de 130 km d’itineraris de cohabitació de la xarxa d’itineraris principals del Pla de Mobilitat Urbana 2021.

Estem molt satisfets per haver aconseguit aquesta fita que animarà moltes més persones a circular amb bicicleta amb normalitat pels carrers de la ciutat, per aquests “carrils bici” a la calçada, i la resta de persones conductores de vehicles a motor aprendran a respectar molt més a les que van amb bici, i comparteixen el mateix espai. Moltes gràcies a totes les persones que ens heu donat suport.

Properament, ens reunirem amb el Servei de Mobilitat per consensuar el diseny de la senyalització i els llocs on s’aplicarà.

Per Bici Terrassa Club

1 Comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats