El BiTer col·labora amb el projecte “12.000.000 de pedalades” per als refugiats

El BiTer col·laborem amb la Fundació CEPAIM en el programa del projecte de sensibilització “12 Milions de Pedalades Solidàries” a favor de les persones refugiades que arriba a Barcelona el dia 26 de setembre de 2017.  (VEURE CARTELL).

Es farà una ruta “Patins Solidaris i les Pedalades Solidàries” el dimarts 26/09/17 a Barcelona a les 16.30h. El lloc de sortida és el Monument a Colom, arribada al Parc de l’Estació Nord. Les persones interessades en sortir des de Terrassa, podeu contactar amb nosaltres info@biter.cat per anar plegats. RECORREGUT: Monument a Colom (sortida 16.30h) – Passeig Colom – Passeig Isabel II – Passeig de l’Argentera – Passeig Picasso – Passeig Pujades – Passeig Lluis Companys – Av. Vilanova – Parc Estació Nord.

 

Aquesta entrada s'ha publicat en Accions del BiTer, Sortides i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.