Nou aparcament de bicicletes al Museu de la Ciència

El Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (mNACTEC), en col·laboració amb l’Ajuntament de Terrassa i el BiTer, ha instal·lat un aparcament de bicicletes davant de l’entrada principal del museu. Es tracta d’un disseny innovador a Terrassa, de l’empresa SEMAB, amb 2 suports per a 2 bicicletes cadascun. La bicicleta queda estable mitjançant la introducció del pedal en l’obertura i es manté estable. Amb un sol cadenat es bloqueja el quadre i una roda. Des del BiTer, haguéssim preferit un aparcament tancat dintre del recinte de l’aparcament de vehicles del museu, però aquest és un primer pas. Convidem als ciclistes a provar-ho i a fer-nos arribar la seva opinió.

2016-09-10-18-59-42 2016-09-10-19-00-23 2016-09-10-19-09-18

Aquesta entrada s'ha publicat en Accions del BiTer, La bicicleta a Terrassa i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.