Dimarts 20/09. Presentació del llibre: ” Quadern de viatge: de Catalunya al Japó en bicicleta”


Dimarts 20 de setembre a les 18.30h a la Biblioteca del Districte 5, Xavier Corominas Mainegre ha presentat el seu llibre “Quaderns de viatge: de Catalunya al Japó en bicicleta” a la Biblioteca del Districte 5 de Terrassa. “Quadern de viatge” narra el viatge en bicicleta que l’autor va realitzar des de Catalunya fins el Japó, des de Salt fins a Tòquio. Xavier Corominas va ser impulsor de la Ruta del carrilet i les Vies verdes de Girona, així com dels Congressos de la Bicicleta a Catalunya i secretari tècnic de la Red de Ciudades por la Bicicleta. La xerrada ha estat programada en el context de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura 2016. Tenim una còpia del llibre dedicada per als socis que el vulguin llegir.

quadern_viatge160611_llibre_xaviercorominas1 160611_llibre_xaviercorominas2

Per Bici Terrassa Club

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats