Diumenge 5 de juny: 12 hores amb bici per Terrassa (4a edició)

Per motiu del Dia Mundial del Medi Ambient, hem organitzat les 12 hores amb bici. La idea és que durant 12 hores es vagi fent recorreguts urbans per a tots els públics, per tal de descobrir Terrassa amb bicicleta, aprendre al mateix temps a circular pels carrers de la ciutat i alhora reivindicar l’ús de la bici com a mitjà de transport.

160605_12h_09H 160605_12h_10H 160605_12h_14H 160605_12h_16H1 160605_12h_18H 160605_12hores_12H

Hi haurà 7 rutes per tots els barris:

  • La 1a -obertura- (9 a 9.50 del matí) i la 7a  -tancament- (20 a 21 h) d’una hora de duració aproximada.
  • La 2a (10 a 11.45 del matí), 3a (12 a 13.45 h), 4a (14 a 15.45 h), 5a (16 a 17.45 h) i 6a (18 a 19.45 h).

Punt de trobada (inici i arribada de cada ruta): Plaça d’Enric Granados (Rambla d’Ègara), entre c/ Volta i Pare Llaurador, davant de la carpa de BiTer.

No cal fer inscripcions prèvies. Cal estar 15 minuts abans de l’inici de cada ruta. Activitat gratuïta.

Material necessari: Bici, casc, material per a possibles punxades (en condicions i apte per a ser utilitzat en cas de necessitat real) i aigua.

Les 7 rutes:

  • 1a -obertura- (9 a 9.50 del matí): Plaça d’Enric Granados (Rambla d’Ègara), c/ del Pare Llaurador, c/ Arquímedes, Rambla d’Ègara, Passeig 22 de Juliol, Plaça de la Bicicleta, Plaça de l’Estació del Nord, c/ Salmerón, Plaça dels Museus, Pont del Passeig, Plaça del Doctor Robert, Passeig del Comte d’Ègara, c/ de la Font Vella, c/ de Puignovell, c/ del Portal Nou, c/ del Vall, c/ del Forn, c/ Major, Portal de Sant Roc, c/ Gutemberg, c/ Arquímedes, c/ Volta i arribada a la Plaça d’Enric Granados.
  • 2a (10 a 11.45 del matí): Plaça d’Enric Granados (Rambla d’Ègara) , c/ de la Rasa, Placeta Saragossa, c/ Nou de Sant Pere, Plaça de la Creu Gran, c/ de Garcia Humet, Passeig del Comte d’Ègara, Plaça del Doctor Robert, Pont del Passeig, Avgda. Jacquard, c/ Colom, c/ Miquel Vives, c/ Santo Tomàs, c/ Sant Cosme, c/ Verge de la Llum, pont sobre la Riera de les Arenes, c/ Salamanca,  c/ Saragossa, Plaça de Vilardell, c/ Àlaba, pont sobre vies RENFE al Camí dels Monjos, Passeig 22 de juliol, Passeig del Camp del Roure, c/ Mont Perdut, c/ Sierra Nevada, c/ Cervera, c/ Tortosa, c/ Ibañez de Aldecoa, Carretera de Castellar, Plaça de la Dona, Passeig 22 de juliol, Plaça de l’estació del Nord, Plaça de la Bicicleta, Passeig de les Lletres, c/ Cervantes, Rambla d’Ègara, c/ Galileu, c/ Volta i arribada a la Plaça d’Enric Granados.
  • 3a (12 a 13.45 h): Plaça d’Enric Granados (Rambla d’Ègara), c/ de la Rasa, Placeta Saragossa, c/ Nou de Sant Pere, Plaça de la Creu Gran, c/ de Garcia Humet, Passeig del Comte d’Ègara, Plaça del Doctor Robert, Pont del Passeig, Avgda. Jacquard, c/ Igualtat, c/ Miquel Vives, Rambla de Sant Nebridi, c/ Prat de la Riba, Avgda. Jaume I, Plaça de l’Aigua, Avgda. Abat Marcet, Avgda. Josep Tarradellas, Rambla d’Ègara, c/ Galileu, c/ Volta i arribada a la Plaça d’Enric Granados.
  • 4a (14 a 15.45 h): Plaça d’Enric Granados (Rambla d’Ègara), c/ de la Rasa, c/ Sant Llorenç, Passeig de les Lletres, Plaça de la Bicicleta, Passeig 22 de juliol, Pont de la Rambla, c/ Joan d’Àustria, Avda. de can Boada del Pi, Vial davant del camp de futbol del can Boada, Camí Romeu a Montserrat, Pont de Vacarisses, Passeig 22 de juliol, c/ Franc Comtat, Plaça de la Maurina, c/ Dom Bosco, c/ d’Icaria, c/ Bailen, c/ Sicília, c/ Dom Bosco, Ronda de Ponent, c/ Maria Auxiliadora, c/ Mallorca, c/ Atenes, c/ Antoninus Pius, c/ Arquímedes, c/ Volta i arribada a la Plaça d’Enric Granados.
  • 5a (16 a 17.45 h): Plaça d’Enric Granados (Rambla d’Ègara), c/ de la Rasa, Placeta Saragossa, c/ Nou de Sant Pere, Plaça de la Creu Gran, c/ de la Creu Gran, c/ del Mas Adei, Plaça de l’estació del Nord, Passeig 22 de juliol, Plaça de la Bicicleta, Carretera de Rellinars, c/ Terque, Avgda. de les Arts, Pont sobre la Riera del Palau, c/ Alcoi, c/ Pare Millan, c/ Fátima, Plaça dels Vents, c/ Arenys de Mar, Plaça de la Sardana, Rotonda, Avgda. Béjar, Pont de Béjar sobre la riera de les Arenes, c/ de la Castellassa, Carretera de Castellar, c/ Bisbe Castelltort, c/ Mestral, c/ Ample, c/ de la Independència, c/ Transversal, Avgda. de Josep Tarradelles, Rambla d’Ègara,  c/ Galileu, c/ Volta i arribada a la Plaça d’Enric Granados.
  • 6a (18 a 19.45 h): Plaça d’Enric Granados (Rambla d’Ègara), c/ de la Rasa, Placeta Saragossa, c/ Nou de Sant Pere, Plaça de la Creu Gran, c/ de Garcia Humet, Passeig del Comte d’Ègara, Plaça del Doctor Robert, Pont del Passeig, Avgda. Jacquard, c/ Colom, c/ Agricultura, Avgda. de les Glòries Catalanes, c/ Guadalquivir, c/ Miño, c/ Llobregat, c/ Colom, Plaça de la Tecnologia, c/ Albert Einstein, c/ Badalona, Avgda. Santa Eulàlia, Carretera de Rubí, c/ Baldric, c/ Navas de Tolosa, Plaça del Segle XX, c/ Lavoisier, c/ Linné, Avgda. Joaquim de Sagrera, c/ Núria, c/ Antoninus Pius, c/ Arquímedes, c/ Volta i arribada a la Plaça d’Enric Granados.
  • 7a  -tancament- (20 a 21 h): Plaça d’Enric Granados (Rambla d’Ègara), c/ del Pare Llaurador, c/ Arquímedes, Rambla d’Ègara, Passeig 22 de Juliol, Plaça de la Bicicleta, Plaça de l’Estació del Nord, c/ Salmerón, Plaça dels Museus, Pont del Passeig, Plaça del Doctor Robert, Passeig del Comte d’Ègara, c/ de la Font Vella, c/ de Puignovell, c/ del Portal Nou, c/ del Vall, c/ del Forn, c/ Major, Portal de Sant Roc, c/ Gutemberg, c/ Arquímedes, c/ Volta i arribada a la Plaça d’Enric Granados.

Organitzada conjuntament pel Col·lectiu d’Usuaris de la Bici SENSE PRESSES i BiTer (BiciTerrassa Club).

Per Bici Terrassa Club

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats