Unanimitat al Ple Municipal per protegir les bicicletes dels robatoris

En el Ple Municipal del 28 d’abril de 2016, tots els partits polítics van votar a favor de la Proposta de resolució per la protecció del transport alternatiu i sostenible a la ciutat de Terrassa, presentada pel Grup Municipal d’Esquerra Republicana de Catalunya – Moviment d’Esquerres. Els 2 punts acordats són:

  1. Creació d’un registre municipal de bicicletes, voluntari i de fàcil adscripció, coordinats amb les iniciatives supramunicipals de registre que permetin la localització dels vehicles a tot el territori català o estatal.
  2. Implantació de gàbies per a aparcar als principals punts d’aparcament de bicicletes de la ciutat, amb compromís de finalització de les mateixes a, com a mínim, totes les estacions de FGC i Renfe de la ciutat, durant l’any 2017. Estudi de cost i possible aplicació de gàbies davant Instituts, universitat i Biblioteques de la ciutat per sotmetre-ho a valoració en la negociació dels pressupostos per l’any 2017.

Des del BiTer ens en alegrem molt que hi hagi aquest consens sobre aquest tema que veiem molt prioritari. Ens posarem de seguida a col·laborar amb el Servei de Mobilitat per a que la implantació d’aquestes mesures es faci en el termini fixat i de la millor manera.

Aquesta entrada s'ha publicat en La bicicleta a Terrassa i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Unanimitat al Ple Municipal per protegir les bicicletes dels robatoris

  1. Retroenllaç: Unanimitat al Ple Municipal per protegir les bicicletes dels robatoris %El Portal de les entitats de Terrassa

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.