El BiTer rep la Felicitació Honorífica de l’Ajuntament de Terrassa

Foto_Reconeixement

El 29 de febrer de 2016, el BiTer va rebre la Felicitació Honorífica de l’Ajuntament de Terrassa, en un acte emotiu de Lliurament de Medalles i Distincions a serveis de ciutadans d’especial rellevància. El reconeixement va ser entregat per l’alcalde, Jordi Ballart, i la regidora de Seguretat, Salut i Solidaritat i cooperació internacional, Maruja Rambla.

Es felicita públicament a l’associació BiciTerrassa Club (BiTer) per la col·laboració i predisposició que els seus components tenen en activitats relacionades amb la seguretat viària i el foment de l’ús de la bicicleta, sempre sense cap contraprestació a canvi i a la seva participació, de forma desinteressada, en l’estand que la Policia Municipal situa cada any al Saló Juguem, destinant quatre o cinc persones a l’efecte. VEURE DOCUMENT.

A la foto, de dalt a baix i esquerra a dreta: Haritz Ferrando, Marta Lladó, Mercè Barberà, Toni Beltran, Nelson Marín, Maruja Rambla, Jordi Ballart, Josep Solsona i Marc Armengol.

Aquesta entrada s'ha publicat en Accions del BiTer i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.