Trobada d’Entitats de la Bicicleta de Catalunya a Terrassa

DSCF7035

El dissabte 9 d’abril ens vam trobar a Terrassa, unes 20 persones de 10 entitats de la bicicleta de Catalunya, agrupades en l’Assemblea Catalana d’Entitats de la Bicicleta (ACEB). Vam poder mostrar-los les infraestructures ciclables de la nostra ciutat, així com la part turística. Hem pogut avançar en la creació d’una nova federació, i com a cada trobada, hi ha hagut molt intercanvis d’idees, experiències i bons moments, per avançar cap a un model de ciutat millor per a tothom. Aquí pots veure uns mini-videos de la trobada de Terrassa i la del gener passat a Barcelona:

160409_Trobada_ACEB1

160130_Trobada_ACEB

Per Bici Terrassa Club

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats