El BiTer desitgem una molt bona etapa al conseller egarenc Josep Rull

Des del BiTer volem desitjar una molt bona etapa al capdavant de la conselleria de Territori i Sostenibilitat a l’egarenc Josep Rull. Durant uns anys de la seva etapa com a diputat al Parlament de Catalunya, Josep Rull va ser representant del seu partit a l’Intergrup de Suport a la Bicicleta, i per tant, ha conegut de prop les reivindicacions de les entitats que promovem l’ús de la bicicleta i els reptes de la mobilitat sostenible a la nostra societat.

Ens alegrem de veure que després de pocs dies com a conseller, ja ha anunciat l’aprovació del Projecte de llei del canvi climàtic.

Finalment, volem agrair a Josep Rull que ens acompanyés al primer Bicidijous de Terrassa, el 10 de juny de 2010. Des d’aquest dia hem estat fent sortides tots els dijous de l’any (més de 300 sortides!), per fer descobrir la bicicleta com a mitjà de transport habitual a la ciutat.

100620101153

Per Bici Terrassa Club

1 Comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats