BiciFamília solidari del BiTer amb l’AMPA El Vapor per la Nadia Nerea

Diumenge 10 de gener, 43 persones hem pedalat a la BiciFamília del BiTer.
160110_BiciFamiliaLa BiciFamília és una ruta amb bici molt fàcil per a tots els públics pels carrers de Terrassa. Punt de trobada a les 10h a la plaça de la Bicicleta. Activitat oberta a tothom, gratuïta i sense inscripció prèvia. Guiada pels Guies Ciclistes del BiTer. Durada aproximada 2 hores. [La plaça de la Bicicleta és la rotonda del passeig Vint-i-dos de Juliol amb el passeig de les Lletres]

El diumenge 10 de gener, la nostra pedalada BiciFamília ha tingut un component solidari: hem volgut donar a conèixer la malaltia de la Nadia Nerea  de l’escola Miret i Sans d’ Organyà (Alt Urgell).  És una nena simpàtica, moguda, extremadament sociable, amb un sisè sentit molt desenvolupat que ens dóna lliçons de manera constant perquè és una lluitadora… Va néixer amb una malaltia degenerativa d’àmbit genètic (Síndrome de Tricotiodistrofia). Volem ajudar a l’associació NADIA NEREA CONTRA LA TRICOTIODISTROFIA Y E.R, a donar a conèixer aquesta malaltia i recaptar fons per poder financiar els tractaments. Més informació: http://nadianerea.org/

Per a col·laboracions econòmiques:

  • PAYPAL: assnadianerea@telefonica.net
  • BANCA MARCH: 00610130150048340215
  • BANC SABADELL 00810478700001206130

160110_BiciFamilia4

160110_BiciFamilia2 160110_BiciFamilia3

Per Bici Terrassa Club

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats