BiciFamília solidari del BiTer amb l’AMPA El Vapor per la Nadia Nerea

Diumenge 10 de gener, 43 persones hem pedalat a la BiciFamília del BiTer.
160110_BiciFamiliaLa BiciFamília és una ruta amb bici molt fàcil per a tots els públics pels carrers de Terrassa. Punt de trobada a les 10h a la plaça de la Bicicleta. Activitat oberta a tothom, gratuïta i sense inscripció prèvia. Guiada pels Guies Ciclistes del BiTer. Durada aproximada 2 hores. [La plaça de la Bicicleta és la rotonda del passeig Vint-i-dos de Juliol amb el passeig de les Lletres]

El diumenge 10 de gener, la nostra pedalada BiciFamília ha tingut un component solidari: hem volgut donar a conèixer la malaltia de la Nadia Nerea  de l’escola Miret i Sans d’ Organyà (Alt Urgell).  És una nena simpàtica, moguda, extremadament sociable, amb un sisè sentit molt desenvolupat que ens dóna lliçons de manera constant perquè és una lluitadora… Va néixer amb una malaltia degenerativa d’àmbit genètic (Síndrome de Tricotiodistrofia). Volem ajudar a l’associació NADIA NEREA CONTRA LA TRICOTIODISTROFIA Y E.R, a donar a conèixer aquesta malaltia i recaptar fons per poder financiar els tractaments. Més informació: http://nadianerea.org/

Per a col·laboracions econòmiques:

  • PAYPAL: assnadianerea@telefonica.net
  • BANCA MARCH: 00610130150048340215
  • BANC SABADELL 00810478700001206130

160110_BiciFamilia4

160110_BiciFamilia2 160110_BiciFamilia3

Aquesta entrada s'ha publicat en Accions del BiTer, Sortides i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.