Sortida amb bici al Llac Petit

141207_LlacPetit_7 141207_LlacPetit_6 141207_LlacPetit_5  141207_LlacPetit_3 141207_LlacPetit_2 141207_LlacPetit_1 Hem conegut les històries de misteri del pantà de Can Bogunyà (conegut popularment com a Llac Petit). Sortida amb bici de nivell mitjà per camins i carretera de poc trànsit. Pel camí ral de Terrassa a Vacarisses (Can Boada), passant per la Masia de Can Cardús de les Orioles, per sota la B-40, per la carretera de Can Gonteres, pels camins del Parc agroforestal fins al Llac Petit. Veure detall de la ruta al Wikiloc del BiTer.

Aquesta entrada s'ha publicat en Sortides i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.