Els BiciTancats (TBici) porten massa temps “tancats”

A més, aquests aparcaments tenen més sentit que mai, ara que s’ha prohibit de forma indefinida pujar els patinets elèctrics als trens.

Des de l’associació BiciTerrassa Club (BiTer), ens adrecem, directament a l’alcalde Jordi Ballart i el tinent d’alcalde Xavier Cardona: “És que l’Ajuntament de Terrassa pretèn, precisament això, entorpir la intermodalitat i la mobilitat sostenible?“.

No pot ser que siguem l’únic municipi de la regió metropolitana de Barcelona que estigui anant cap a enrerre en aquestes infraestructures. Segons ens expliquen les entitats germanes de BiTer arreu de Catalunya membres de FEMBICI, aquest és un fet inèdit. A l’àmbit de l’Àrea Metropolitana de Barcelona s’estan expandint els BICIBOX, amb 165 BiciTancats (1800 places) a 19 municipis. Granollers disposa de 21 BiciTancats de 5 places, amb un de gran capacitat a l’estació de Tren (58 places). I així podríem seguir donant exemples.

Finalment, fem una crida a totes les persones afectades per aquesta mesura a fer arribar la seva queixa a l’Ajuntament de Terrassa, per instància, o a les xarxes socials oficials de l’Ajuntament i de l’alcalde.

Aparicicions a Premsa:

BiciTerrassa denuncia que el TBici “porten massa temps ‘tancats’” (terrassadigital.cat)

Aparcaments de bici tancats a Terrassa des de fa més d’un any (diarideterrassa.com)

BiTer reclama reobrir els aparcaments per a bicis i patinets de Terrassa (monterrassa.cat)

Per Bici Terrassa Club

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats