Nou pas amb refugi per a vianants i ciclistes a la BV-1221, entre Matadepera i Terrassa

Maig 2024. La Diputació de Barcelona ha acabat les obres d’implantació d’un pas amb refugi per a vianants al PK 3+070 de la BV-1221, a l’altura de l’accés al barri Verge de Montserrat (Matadepera) i del camí del Mas Rubial (Terrassa). Les obres van tenir un pressupost d’adjudicació de 45.973,89 € (IVA inclòs). El BiTer celebrem aquesta actuació que dona més seguretat en un itinerari molt utilitzat per vianants i ciclistes.

Font de la informació: Amb la voluntat de millorar la seguretat viària en aquest punt de la BV-1221 i de facilitar el creuament de vianants i ciclistes, s’ha construït un refugi en el pas de vianants preexistent; així com voreres, a tots dos marges, a nivell de calçada darrere la barrera metàl·lica que ja hi havia i amb obertures per a canalitzar el punt de creuament.

També s’han allargat els passos salvacunetes que creuaven sota el camí del Mas Rubial i sota la vorera del marge dret (costat Matadepera), s’han instal·lat nous punts de llum perquè el tram de carretera amb il·luminació arribi fins a la intersecció on es produeix el creuament, s’han adequat les barreres de contenció i s’han dut a terme millores de senyalització i abalisament en l’entorn de la intersecció.

Més informació: https://monterrassa.cat/societat/mobilitat/pas-vianants-carretera-talamanca-lloc-perillos-385102/

Per Bici Terrassa Club

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats