ACORDS DE BONA CONVIVÈNCIA

BiTer ho ha tornat a fer. El què? us preguntareu… Doncs signar un nou acord de bona convivència. Aquesta vegada, més que un acord, ha estat un Conveni amb la Síndica Municipal de Greuges de Terrassa, mitjançant el qual es concreten les bases per establir contacte, posar punts en comú i buscar possibles solucions als diferents dubtes i problemes que poden sorgir en la convivència entre el col·lectiu ciclista i la resta de la ciutadania de Terrassa. 

Aquesta mateixa finalitat és la que pretenen els altres tres acords signats amb tres entitats de pes de la nostra ciutat: el gremi de taxistes, TMESA i el RACC.

Com a entitat que defensa l’ús de la bicicleta com a mitjà de transport a la ciutat, el BiTer busca la concienciació i sensibilització de la societat per tal d’aconseguir un entorn més amable, saludable i sostenible, alhora que reivindica la “ciutat dels vianants”. El missatge és que les voreres han de ser únicament i exclusiva per els vianants, i que tots els altres mitjans de transport unipersonal i motoritzat, han d’anar per la calçada. És per això que els acords signats fins ara busquen la bona entesa entre els diferents mitjans de transport, només així s’aconseguirà l’armonia i la tolerància que es necessita per una ciutat que mira cap al futur amb l’esperança de contribuir a frenar el canvi climàtic que estem patint.

El BAN signat per l’anterior Alcalde, i la futura Ordenança de Mobilitat Sostenible (que s’aprovarà dins aquest primer trimestre), així com el nou Pla per la promoció de la bicicleta, ajuden i ajudaran a fer possible els objectius del BiTer que, creiem, esdevindran un benefici per a tothom.

Marc Lloberas
Membre de BiTer

Per Bici Terrassa Club

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats