Aparcaments de bicis en els supermercats LIDL de Terrassa

El nou supermercat LIDL de Terrassa (plaça del Països Catalans), inaugurat aquest agost 2019, ha instal·lat un aparcament de bicicletes (8 places). Des del BiTer felicitem l’empresa per tenir en compte les persones ciclistes com a possibles clients i també animar més persones a fer servir la bicicleta. Tanmateix, pensem que la ubicació no ha estat gaire encertada, ja que com es pot veure a les fotos, barra el pas del que és un espai per moure’s a peu. Ja vam avisar d’aquest error a l’equip d’arquitectes, i vam suggerir altres ubicacions, però no ens han fet cas.

En el supermercat ALDI de Les Fonts, també hi ha un aparcament de bicicletes, en aquest cas molt ben situat i cobert.

Altres supermercats de Terrassa amb aparcaments de bicis.

 

Per Bici Terrassa Club

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats