Participem a la Setmana Sense Soroll

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Aquest diumenge 28 d’abril, hem participat a la Setmana Sense Soroll amb mesuraments del soroll a l’Anella Verda. Els nivells de soroll han anat dels 70 dB al costat de l’autopista, als 46 dB en els camins més tranquils. Ens alegrem per l’aprovació del projecte d’Anella Verda en el darrer ple, i esperem que puguem portar la tranquil·litat de l’Anella Verda a la resta de la ciutat.

Segons la OMS, a EU hi ha un 40% de la població (principalment en àrees urbanes) que vieuen afectades per la contaminació acústica, concretament exposats a nivells de soroll superiors als 55 dB. Aquest soroll, en les àrees urbanes, és causat, majoritàriament, pel trànsit. Per tant, no es podrà reduir la contaminació atmosfèrica sense incidir en les polítiques de mobilitat, urbanisme i transport. Organització Mundial de la Salut – Contaminació acústica

Aquesta entrada ha esta publicada en Accions del BiTer, Mobilitat sostenible. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.