A Terrassa, les bicis poden ara passar en vermell (…en alguns casos!)

Com ja és habitual a moltes ciutat europees i des de fa uns anys a Barcelona, Terrassa ja incorpora algunes excepcions on els ciclistes poden passar un semàfor en vermell.  Es tracta d’un nou semàfor amb el logotip de la bicicleta que es posa en àmbar intermintent mentre el semàfor per a la resta de vehicles està en vermell. Les persones ciclistes podem passar, però tenint en compte que les persones que estigui creuant la calçada tenen prioritat. Aquests semàfors s’han col·locat a la Rambla d’Ègara (en sentit nord, davant de la plaça Ricard Camí) i a l’avinguda Abad Marcet (en sentit est, just passat la plaça de les Magnòlies). Aquesta és una de les moltes mesures que hem proposat des del BiTer i que es troben recollides en aquest informe Part 4: Actuacions de manteniment a la xarxa ciclista actual (pàg.15). Ep, en la resta de casos, respectem sempre els semàfors!!!
Coneixes un altre cas on es podria posar aquest tipus de semàfor?

Aquesta entrada ha esta publicada en La bicicleta a Terrassa. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.