Acció demostrativa “Un carril bici al carrer Ample de Terrassa”

20/07/2018. Canal Terrassa. El BiciTerrassa Club, el BiTer, ha fet una acció demostrativa de com es podrà circular en bicicleta pel carrer Ample en tots dos sentits i en tot el seu recorregut quan s’habilitin les mesures que l’Ajuntament ha d’executar properament.

El carrer Ample uneix el carrer Periodista Grané amb el Mercat de Sant Pere i té una longitud d’1,2 quilòmetres. Un tram petit de 200 metres, entre el mercat i el carrer d’Ègara, és de dues direccions i aquí no caldrà cap intervenció perquè les bicicletes seguiran convivint amb els vehicles com ara. Però el quilòmetre de carrer restant és només d’una direcció. En aquest cas, per permetre la continuïtat de la bicicleta, s’habilitarà un carril bici en sentit oposat al de la circulació de vehicles. Aquest carril es farà a la mateixa calçada, al costat de la fila de cotxes estacionats.

L’acció del BiTer d’aquest dijous ha donat una idea real de com es resoldrà la mobilitat en bicicleta entre el barri de Sant Pere i el d’Ègara.

Aquesta entrada ha esta publicada en Accions del BiTer. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.